اندیشه‌ها و سیره امام خمینی(ره) ابزار مبارزه با اسکتبار جهانی

ندای حزن انگیز گوینده تلویزیون که خبر از پیوستن روح امام خمینی به ملکوت اعلا داشت همه انسان‌های خردمند و دلسوز و مؤمن را لرزانید. خردادماه آبستن حوادث بزرگی در تاریخ ما بوده است که در گذشت بزرگ انسان تاریخ معاصر و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از آن جمله است. به یادآوریم 15 خرداد 42 را که خروش او حماسه ای بزرگ آفرید و انقلاب اسلامی ایران نتیجه آن خیزش بزرگ اسلامی بود. هر چند که امام خمینی(ره) در میان ما نیست اما میراث گرانقدر او، اندیشه‌های والایش، هدایت ها و سیره امام گونه اش همراه ماست. آنان که دغدغه انقلاب اسلامی و میهن بزرگشان ایران اسلامی را دارند به واقع مجریان هوشمند و دلسوز و آگاه و مؤمن اندیشه های امام راحلند. هدایت ها و راهبردهای ایشان یقیناً اگر به درستی ادراک گردد و مسئولان با ایمان قلبی و خرد و اندیشه به پیش برند، می تواند الگوی بزرگ حکومتی عادلانه و براساس بایسته ها و نبایسته های اداره سرزمین های اسلامی تلقی شوند.



در ادامه این بیانیه آمده است: میراث گرانقدر امام خمینی(ره) را ارج بنهیم و با ادراک صحیح آن، از تحریف مصون داریم که خفاش صفتان بدطینت تاب تحمل اندیشه های بزرگ را ندارند. امروز دست های زیادی در کار است تا میراث امام عزیزمان را بر باد دهند و یا با تحریف آن با امیال سخیف شان، وابستگی شاهنشاهی را در دل و جان مردم جهان زنده کنند. هوشیار باشید که دشمن همیشه بیدار است تا ما هشیاری را از دست بدهیم و او ضربه مهلک خود را وارد سازد. استکبار جهانی با جنگ نرم خود درصدد است تا با اندیشه های فراگیر و جهانی امام خمینی(ره) مقابله کند. زیرا این روبه صفتان می دانند که اندیشه ها و سیره امام خمینی(ره) افشاگر خوی استکباری و حیوانی آنان است.


ادامه مطلب ...

حاج علی اکبری تاکید کرد : تحول بنیادین در مدل سنتی نظام آموزش و پرورش

حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد حاج علی اکبری گفت: آموزش و پرورشی که پاسخگو به نیازها و تغییرات نباشد، طبیعاً آموزش و پرورش مطلوبی نیست.


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دفتر مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش‌آموزان، نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان اظهار داشت: اگر قرار باشد که آموزش و پرورش همان کارکردهای سنتی که متعلق به زمان قبل از تحولات تکنولوژیک است را دنبال کند، دیر یا زود از صحنه و پهنة جامعه حذف می‌شود.



وی با بیان اینکه کارکردهای سنتی باعث منسوخ شدن آموزش و پرورش می شود‌، افزود: مربیان و معلمان باید از روش های منسوخ و کهنه در نظام تعلیم و تربیت بپرهیزند.
حاج علی اکبری ادامه داد: اگر امروز مقام معظم رهبری از دلسوزان عرصه تعلیم و تربیت نگاه فکورانه را انتظار دارند به خاطر این است که دشمن در جنگ نرم خود تیر پیکان خود را به سمت این نهاد مقدس گرفته است.


وی با اشاره به اینکه  با یک اعتقاد قلبی سعی کنیم چالش های عرصه تعلیم و و تربیت را برطرف کنیم، تصریح کرد: معلمان ما هستند که در جبهه جهاد مقدس تعلیم و تربیت سپاس بهترین نعمت الهی را که همان دانش و بصیرت است به جا می آورند.


نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان اضافه کرد: ما در بخش تعلیم و تربیت دچار برخی ضعف ها و کاستی هایی هستیم به نحوی که برای برون رفت از این گرفتاری باید به شیوه های نو روی آوریم تا مشکلات و ریزش های ما را به حداقل برساند.
حاج علی اکبری در خاتمه خاطر نشان کرد: اگر نیمی از فضای آموزش و پرورش رحمت و مهربانی است، نیمی دیگر عزت و نوآوری است که باید در یک تناسب مناسب بتوان از این دو بال ارزشمند در تعالی دانش‌آموزان استفاده کرد.